I may not be a movie star, best-selling author, or millionaire when I grow up, but one thing I will be known for, at least locally, is commuting by bicycle. It’s sad to see how few people do—even though many could. Lots of people eagerly campaign for the reduction of greenhouse gases, but by driving cars, they’re still contributing to the problem.
You might be picturing me as an extreme environmentalist（环保主义者）, but I’m not one of those teenagers who wear shirts that say “Help save the world: Recycle.” Actually, my interest in exercise, health, and fitness led me to cycling.
Cycling can help you lose weight, improve your health, and prevent many diseases. Cycling also carries a relatively low chance of injury.
While being good for your body, bicycle commuting is also a great way to cut greenhouse gases. Many environmentalists recycle, plant trees, and drive hybrid cars（混合动力汽车）, but bicycle commuting could be even more effective than all of those combined. You could cut down the amount of greenhouse gases just by commuting by bicycle a few times a week.
Bicycle commuting saves money too. When you buy your bicycle and the things that usually go with it, you might be shocked by the cost. But if you think about the increasingly high gas prices, you will know for sure that you can save a significant amount each year by not driving a car.
You might think that you don’t have time for bicycle commuting. Actually, you probably do. You could cut back on your TV time and pick up this activity. It helps you care for the environment, save money, and most importantly get fit.
1:I will write a best-selling book on cycling.
解析：通过题干中的best-selling book、以及题目顺序是第一题，可以一瞬间定位答案就在文章开头－I may not be a movie star, best-selling author, or millionaire when I grow up...通过定位到这句话了解到作者说“我可能不会是畅销书作者（也就是说我并不是0%的可能性成为畅销书作者）”，题干说的是“我将会写一本关于骑车的畅销书”，这两件事完全没有关系！我未来是畅销书作者也好，不是也好，和我“写一本关于骑车的书”有任何对立或者支持的关系么？没有啊。。。
2.Many local people commute by bicycle.
解析：通过原文“It's sad to see how few people do"可以判断出没啥人骑车上下班，和题干完全相反；题干里的local范围小，而原文没提local，说明原文说的是全世界范围都少！
3.I am devoted to environmental protection.
4.I started cycling to improve my health.
解析：同样地，第二段“my interest in exercise, health, and fitness led me to cycling"可以得出结论，健康方面的原因导致我开始骑车，和题干一样～
5.People are less likely to get injured while cycling.
解析：第二段看完，第5题肯定往下继续找，很容易在第三段最后找到和injure（受伤）有关的词，low chance of injury表达受伤的概率低，和题干意思一样～
6.People drive to work for convenience.
7.Bicycle commuting could be more effective in reducing greenhouse gases.
8.People are in a good mood while cycling.
9.Gas prices keep going up.
10.Bikes are inexpensive to most people.
I recently heard a story about a famous scientist who had made several very important medical achievements. He was asked why he was so much more creative than the average person.
He responded that it all came from an experience when he was about two. He had been trying to remove a bottle of milk from the refrigerator when he lost his grip（紧握） and it fell, spilling（打翻） the milk all over the floor.
When his mother came into the kitchen, instead of yelling at him, or punishing him, she said, “Robert, what a wonderful mess you have made! Well, the damage has already been done. Would you like to play in the milk for a few minutes before we clean it up?”
Indeed, he did. After a few minutes, his mother said, “Robert, whenever you make a mess like this, eventually you have to clean it up. So, how would you like to do that? We could use a sponge（海绵） or a towel. Which do you prefer?” He chose the sponge and together they cleaned up the spilt milk.
His mother then said, “You know, what we have here is a failed experiment in how to effectively carry a big milk bottle with two tiny hands. Let’s go out in the back yard and fill the bottle with water and see if you can discover a way to carry it without dropping it.” The little boy learned that if he grasped the bottle at the top near the lip with both hands, he could carry it without dropping it.
The scientist remarked that it was then that he knew he didn’t need to be afraid to make mistakes. Instead, mistakes were just opportunities for learning something new, which is, after all, what scientific experiments are all about. Even if the experiment “doesn’t work,” we usually learn something valuable from it.
11.This story is about a scientist who ______.
A. was extraordinary when he was young
B. became well-known after an interview
C. was smarter than the average person
D. achieved great success in the medical field
解析：容易选成C，理解，因为文章上来第二句就说了“He was asked why he was so much more creative than the average person." 但是：1.答案的出处应该与题干吻合，也就是应该从“a scientist who..."这样的句子中找出来；2.creative和smart不是一回事。。。所以答案应该从第一句“I recently heard a story about a famous scientist who had made several very important medical achievements."这句话中找匹配选项，而important、medical、achievement这三个词分别对应了D选项中的great、medical field和success。
12.He got the milk spilt all over the ktchen floor because he______.
A. dropped the bottle
B. was naughty
C. slipped and fell
D. was weak
解析：通过题干spilt找到文章中“He had been trying to remove a bottle of milk from the refrigerator when he lost his grip and it fell, spilling the milk all over the floor."，读懂这句话的意思为“他blablablablabla手没拿稳，它（瓶子）掉了，奶打翻了一地”判断出就是没拿稳瓶子掉了啊。。。哪有别的乱七八糟的，就A。
13.After seeing the spilt milk, his mother______.
A. shouted at him
B. cleaned the floor herself
C. encouraged him to play in the milk
D. forced him to clean the kitchen
解析：instead of yelling at him（没有嚷嚷他）, or punishing him（没有惩罚他）, Would you like to play in the milk for a few minutes before we clean it up（没说一个人打扫啊，说的是we，俩人一块扫！），所以你看，只剩下“奶中玩”了吧
14.The mother and the son went out in the back yard to ______.
A. fill the bottle with milk
B. clean the bottle
C. find a way to carry the bottle
D. search for a new bottle
解析：文章中找back yard很容易找到哈，Let's go out in the back yard and fill the bottle with water and see if you can discover a way to carry it without dropping it.这句，答案很明显，是想找一个way to carry it。
15.According to the text, mistakes give us chances to______.
A. know the truth
B. learn something new
C. do some experiments
D. teach a child a lesson
解析：题干的chances和最后一段的opportunities那是一毛一样的意思，所以后面的for learning something new就是答案了啊，巨简单。注意选D的同志，这篇文章讲的是孩子犯错，孩子学习，你选D的话成了“我们犯错”，“教孩子一课”了，不是一码事哈。
① Volunteers are people who work without being paid. They do the work because they want to. We need volunteers because there are many things that need to be done in society which the Government can't afford to pay for.
② Volunteers are motivated by a desire to help others and to make the world a better place. Statistics suggest that more than one million people do voluntary work in New Zealand. Some volunteers do the kind of work that they are particularly interested in, but perhaps haven't had the chance to do during their working lives. Others make use of their professional skills and experience.
③ Volunteers contribute to society in a number of ways. For example, some give their time to help preserve the natural environment. While there are government-run projects to maintain national parks and forests, the projects would not succeed without volunteers. Some environmental organizations rely solely on voluntary labor.
④ “Meals on Wheels” is a voluntary organization run by the Red Cross. It delivers meals to elderly people who are unable to cook for themselves. Every year volunteer drivers deliver a million meals. This enables elderly people to remain in their own houses.
⑤ Volunteer Service Abroad was started in 1962. It sends volunteers to poor countries. To be a volunteer you should be between the ages of 25 and 77, of good health and have a skill or ability that is requested by the country. Volunteers spend two years helping the local people improve their lives. Two years is a long time, but when they return, many volunteers say, “It was the best two years of my life.”
Part 1 概括段落大意
A. Definition of volunteers
B. How volunteers are organized
C. How vulunteers contribute to sociery
D. Why people want to be volunteers
E. An organization sending volunteers abroad
F. An organization delivering meals to the elderly
解析：因为第二段一上来就提到了一个词“desire”，基本上通过这个词就可以判断选项中带want的就是答案了，好，问题是为什么不选How volunteers contribute to society，因为下一段得用它啊。。。记得我们做题是优先做容易看出答案的吧？后面三段纯粹福利题。
解析：第一句Volunteers contribute to society in a number of ways.而C选项How volunteers contribute to society.你看看重复了多少词。
解析：第一句"Meals on wheels" is a vuluntary organization，答案F说An organization delivering meals to the elderly.还用解析么。。。
解析：第一句Volunteer Service Abroad was started in 1962.大写的是“专有名词”，那肯定是个组织名称对不？只剩一个答案E带“组织”了。
Part 2 补全句子
A. help others
B. leaving their homes
C. cooking for the elderly
D. using their professional skills
E. find their experience rewarding
F. preserve the natural environment
People do voluntary work because they want to______.
解析：做这题之前先干吗来着？给答案分组记得不？怎么分来着？根据选项的第一个单词来分啊，所以：AEF（动词原形）一组，BCD（现在分词）一组，接着就好说了不是～因为21题空前是want to，又因为want to后面只能用动词原形，所以AEF里边选呗～那必然是A咯，因为志愿者不是“想要发现／感觉他们的经历有回报”，也不仅仅是“想要保护环境”，给老人送饭不算保护环境吧。另外第二段的内容可以找到完全一样的句子哈，就是那句“Volunteers are motivated by a desire to help others and to make the world a better place."
Some volunteers help others by ______.
解析：肯定BCD里选咯，因为by ＋ doing sth.。首先排除B，因为“通过离开家”没法帮助别人吧？那么就是C和D了，要注意虽然文章里提到了饭，但不是做饭，而是“送餐”，免费饿了么you know？他们不做饭，只是饭的搬运工。
Some organizations rely on volunteers to help______.
解析：首先help后面用do啊！这个很常见help sb do／help do sth，所以从AE里选，那A里的help加上前边的help，help help那像话嘛！所以只能是F；另外文章第三段讲的就是保护环境哈。第四段才是送饭，第五段是送国外干活去。
The elderly can have their meals delivered without______.
Many volunteers returning from poor countries ______.
returning from poor countries是修饰volunteers的，换句话说，这个题干里还没有谓语呢！那肯定只能选剩下的带谓语的选项了呀，也就是E呗。。。再说最后一句“it was the best years of my life."也是在说这个意思。
How to Talk to Doctor
It's one of the saddest situations in modern medicine: The average doctor's appointment lasts 15 minutes or less. 1 That doesn't leave much time for chatting about the weather or your mood.
What you don't realize—but what I see very clearly as a doctor—is that what the patient says is more important than ever. 2 They can also make it much harder for me to figure out what's wrong with you.
Medical schools teach a specific way to conduct an office visit. Part one is the complaint. 3 Part two is the physical exam. And part three is when the doctor gives you a diagnosis and prescribes tests or a treatment. Chances are, you focus on part three, but the patients who receive the best care are those who master part one. The key is to describe in detail what you've been feeling—not just "bad," but what kind of bad, for how long, and after what kind of activity.
4 Even though I've been a doctor for many years, I tend to be a little nervous when I'm the one sitting on the exam table. If I haven't prepared, I lose track of the details I intended to share. 5 When the doctor asks you questions, you can be more specific and the diagnosis and treatment will be accurate. And there may be a few minutes left over for a little pleasant conversation!
The average doctor's appointment lasts 15 minutes or less. ______. That doesn't leave much time for chatting about the weather or your mood.
答案A：No wonder you feel rushed.
What you don't realize--but what I see very clearly as a doctor--is that what the patient says is more important than ever. ______. They can also make it much harder for me to figure out what's wrong with you.
答案F：In fact, your descriptions can help me give you great care.
Medical schools teach a specific way to conduct an office visit. Part one is the complaint. ______. Part two is the physical exam.
答案D：It is also called the description of your problem.
______. Even though I've been a doctor for many years, I tend to be a little nervous when I'm the one sitting on the exam table.
答案B: Of course, that's easier said than done.
If I haven't prepared, I lose track of the details I intended to share. ______. When the doctor asks you questions, you can be more specific, and the diagnosis and treatment will be more accurate.
答案E: So I take a few minutes to write down some crucial details.
Both require a great deal of work, 31L:especially as they grow and as the seasons 32C:change.
As summer days lengthen, your plants become 33E:dependent on you, much like your children depend on you for food and drink. Like a 34J:thirsty child asking for drink of water, your plants do the same.
You miht also find you have to 35B:clean the space around your plants, much like you pick up toys and clothes that have been thrown in your kid's room.
To keep children healthy, parents protect their children against disease with 36K:medicine, and gardeners do the same with insect repellent.
To nourish them, parents 37H:give children vitamins, and gardeners use fertilizer, as both promote healthy growth.
While plants die or become 38D:inactive during winter, children 39F:still maintain an important role in the family, and parents will find their 40I:responsibility does not come to an end.
32:and前是as they ＋ v.；and后也应该是 the seasons＋ v.；选项中动词有help、clean、change、give，符合season这个非人名词的也只有change
33:根据后面半句的depend on就可以判断出来；become后用n./adj.，后面的 on you 也可以帮助判断是depend相关单词
35:have to do，所以选动词原形，还剩下help、clean、give，后面的宾语是space，clean更贴切，何况后面的37题还得用give
37:parents是主语，children是宾语，缺谓语，只剩下give和help了，help的词组是help sb. with sth.这里却是XX sb. sth.，用give sb sth更对～
The reason Earth differs(differ) from all the other 41.planets(planet) in the universe is because of you and me. At first, we were living in caves, then came the ice age, then the meldown, and 42.finally(final), what we are today. We and Earth as a whole have changed so much. The only thing that hasn't changed is our greed and 43.jealousy(jealous).
While we were in caves, we fought for food. While we were living on the ice, we fought for 44.warmth(warm), clothing, and food. Now, we are 45.fighting(fight) over land. Why do we fight for land that was never in our 46.possession(possess)? Wars, big or small, take place every day. Earth is a single nation. All the land masses on it belong to the planet, not to us. Everyone is the smae, regardless of race, gender, or religion. We all deserve to be 47.treated(treat) equally. We are all also unique, but that doesn't make us any 48.less(little) human than the next person.
If we can start by 49.paying(pay) a compliment to a different person each day, our world will be 50.friendlier(friendly) to live in. If we at least help one person in need and let room for love to grow in our hearts, the world will be a better place.
50.错就错了吧，但是别写more friendly因为只有一个空啊。。。最后一句说了better place，可以倒推出应该用比较级
作文话题为：Spring is coming
主论点：(I think俩字不用写出来，构思用的) spring is the most beautiful and interesting season in a year
分论点1：people begin to wear their colorful clothes
分论点1原因：in winter, people's clothes are in usually dark colors
分论点2: the natural scenery in spring is the most period in a year
分论点2原因：leaves are coming out of tree branches and flowers and grass begin to grow
Recently, more and more people are talking about spring(或者which season is the most beautiful one，最次最次照抄spring is coming总会写吧). From my perspective, it is totally undoubted that spring is the most beautiful and delightful(exticing/best/nicest) season in a year. The reasons why I believe so are listed as below.
The first point that I want to mention is that people begin to wear their colorful clothes, and that is because in winter, people's clothes are in usually dark colors. What is more, it’s easier for us to understand that the natural scenery in spring is in the most beautiful period in a year, which is because leaves are coming out of tree branches and flowers and grass begin to grow.
From what I mention above, we can easily come to the conclusion that spring is the most beautiful and delightful season in a year. After all, people begin to wear their colorful clothes and the natural scenery in spring is in the most beautiful period.